Lid worden of opzeggen - Dé leukste voetbalclub van Vlierden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden of opzeggen

Lid worden of opzeggen

Om lid te worden van S.P.V. dien je het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar de secretaris van SPV: Patrick Thijssen, Hoge Zijdeweg 54, 5756 BR Vlierden.

De contributie in seizoen 2022/2023 bedraagt:

Senior lid  146,00 euro
Junior lid  84,00 euro
Junior lid – alleen trainen 42,00 euro
Junior lid – mini’s (vanaf 5 jaar) 15 euro
Rustend lid 25 euro
Kaderlid (trainer, scheidsrechter, etc.) 12,50 euro

Gegevens wijzigen

Als je verhuist, graag direct je verhuizen doorgeven aan de secretaris van SPV. Dat kan per email: secretaris@spv-vlierden.nl
Als je een ander bankrekeningnummer hebt; graag het nieuwe nummer invullen op het machtingsformulier en inleveren bij de secretaris of penningmeester.

Lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk, per brief of mail, bij de secretaris van SPV: Patrick Thijssen, Hoge Zijdeweg 54, 5756 BR Vlierden.

Stichting leergeld Deurne

SteedsLeergeld_Deurne_Logo.png meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar en levert bijdrages aan activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Maar ook aan schoolreisjes, excursies en bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of computer. 

Stichting Leergeld kan ook helpen bij de contributie en bijdragen voor onze vereniging. 

Wilt u weten meer weten over de mogelijkheden van de Stichting Leergeld neem dan contact met hen op via: website www.leergelddeurne.nl, telefonisch 06-28137224 of via 

e-mail info@leergelddeurne.nl

Alles wordt in zeer grote vertrouwelijkheid behandeld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!